Hej världen!

Hej världen!

Hemsidan börjar ta form! Tanken är att detta ska vara en levande hemsida som hela tiden uppdateras med nyttig och intressant information. Betoningen kommer förstås att ligga på hästmassage och allt kring hästens rörelseapparat. Här i bloggen kommer jag att skriva om intressanta fall som jag arbetat med. Dessutom kommer jag att ta upp andra intressanta ämnen som rör hästens välbefinnande, t ex nya forskningsrön. Besök mig ofta här på bloggen så att ni inte missar något!

Postat den av Susanne Ewéo. Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar till Hej världen!

  1. Herr WordPress skriver:

    Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar: logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Clinic med Monty Roberts 6 april

Igår fick jag äntligen uppleva legenden Monty Roberts live! År 2013 är tydligen Montys sista år ute i världen, så det gällde ju att passa på. … Läs mer

Hovens vinklar och hälta

Under sommaren 2011 gick jag kursen Hästmassage, Hovspecial/Fölbenskorrigering – Fortbildning hos Axelsons Animal Massage School. Genom att redan tidigt korrigera en felaktig benställning hos ett … Läs mer

SI-leden

Jag har under en längre tid haft problem med delvis inskränkt rörlighet i höft och bäcken. Idag fick jag en diagnos på min SI-led. Både … Läs mer