Ljusare ridhus

Ridhus3

Visst känns det ibland tråkigt och lite mörkt att gå in i ett ridhus och rida? Ibland känns inte heller vädret tillräckligt lockande för att rida utomhus. Ridhusen från Cover-All ser otroligt ljusa och härliga ut. Egenskaperna för det vävmaterial som används för golv och väggar verkar ha det perfekta egenskaperna om man får tro Cover-Alls hemsida.

Att det är transparent gör miljön är tyst, vindtät och ljus. Det är inte värmeledande, vilket innebär det att hallen upplevs som varm vid kallt väder och sval när det är varmt ute. Takets form och ytans egenskaper gör att eventuell snö glider av automatiskt när den blivit ungefär 1 dm tjock.

Postat den av Susanne Ewéo. Det här inlägget postades i Ridhus. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Clinic med Monty Roberts 6 april

Igår fick jag äntligen uppleva legenden Monty Roberts live! År 2013 är tydligen Montys sista år ute i världen, så det gällde ju att passa på. … Läs mer

Hovens vinklar och hälta

Under sommaren 2011 gick jag kursen Hästmassage, Hovspecial/Fölbenskorrigering – Fortbildning hos Axelsons Animal Massage School. Genom att redan tidigt korrigera en felaktig benställning hos ett … Läs mer

SI-leden

Jag har under en längre tid haft problem med delvis inskränkt rörlighet i höft och bäcken. Idag fick jag en diagnos på min SI-led. Både … Läs mer