Fölmassage

twofoals

Nu har jag anmält mig till Hästmassage, Fölmassage Steg 2Axelsons Animal Massage School. Små föl kan också behöva massage. Om ett föl av någon anledning utvecklar en felaktig benställning är det viktigt att den verkas tidigt för att rätta till detta. I samband med detta kan även massage behövas. Ett längre inlägg om fölmassage kommer när jag gått färdigt kursen.

Postat den av Susanne Ewéo. Det här inlägget postades i Föl, Hovar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Clinic med Monty Roberts 6 april

Igår fick jag äntligen uppleva legenden Monty Roberts live! År 2013 är tydligen Montys sista år ute i världen, så det gällde ju att passa på. … Läs mer

Hovens vinklar och hälta

Under sommaren 2011 gick jag kursen Hästmassage, Hovspecial/Fölbenskorrigering – Fortbildning hos Axelsons Animal Massage School. Genom att redan tidigt korrigera en felaktig benställning hos ett … Läs mer

SI-leden

Jag har under en längre tid haft problem med delvis inskränkt rörlighet i höft och bäcken. Idag fick jag en diagnos på min SI-led. Både … Läs mer