Rehabiliterad häst

rehabilitated

Under midsommarhelgen gjorde jag ett återbesök hos stoet som jag nämnde i mitt blogginlägg Crazy Horse den 5 april 2011. Sist jag träffade henne var hon fortfarande lite tufsig i pälsen och en gnutta underviktig. Hon har säkert tidigare haft svårt att få i sig näring pga problemet med tanden.

Idag är hon en fantastiskt vacker häst! Musklerna har hållt sig mjuka och fina utan tendens till onormal spänning. Hårremmen är blank och fin och hon har satt muskler på alla de rätta ställena. Även på tävlingar går det nu bättre och bättre. Underbart och glädjande att som hästmassör få vara med om att följa hur en häst kan utvecklas till sin fulla potential med rätt behandling och träning!

Postat den av Susanne Ewéo. Det här inlägget postades i Beteendestörning, Mentalitet, Rörelsestörning, Sto. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Clinic med Monty Roberts 6 april

Igår fick jag äntligen uppleva legenden Monty Roberts live! År 2013 är tydligen Montys sista år ute i världen, så det gällde ju att passa på. … Läs mer

Hovens vinklar och hälta

Under sommaren 2011 gick jag kursen Hästmassage, Hovspecial/Fölbenskorrigering – Fortbildning hos Axelsons Animal Massage School. Genom att redan tidigt korrigera en felaktig benställning hos ett … Läs mer

SI-leden

Jag har under en längre tid haft problem med delvis inskränkt rörlighet i höft och bäcken. Idag fick jag en diagnos på min SI-led. Både … Läs mer