Om företaget

**********************************************************************************

OBS! JUST NU HAR JAG INGEN AKTIV VERKSAMHET

**********************************************************************************

Djurmassage Malmö drivs av mig, Susanne Ewéo. Jag är diplomerad hästmassör med utbildning från Axelsons Animal Massage School.

Som hästmassör kan jag tidigt upptäcka muskelspänningar som kan berätta om problem i hästens rörelseapparat. Muskelspänningar kan ge varnings-signaler om hästens hälsa och kondition. Detta är viktig information att ha när man tränar sin häst.

Jag erbjuder tjänster som hästmassage, stresspunktsterapi och stretching. Som hästmassör arbetar jag med friskvård och eftervård/rehabilitering vid subakut skada. Jag samarbetar gärna med veterinärer, hovslagare och tränare. Det är viktigt för mig att försöka se helheten kring hästen och att ständigt lära mig mer. Om hästen ska må så bra som möjligt är välskötta hovar och tänder, rätt utfodring samt väl anpassad träning och utrustning ett måste. Dessutom måste hästen måste vara frisk förstås. Massage är mycket effektivt, antingen som komplement till annan behandling i rehabiliterande syfte eller som förebyggande friskvård.

Jag rör mig mellan många olika stall. För att förebygga att sprida smittsamma sjukdomar som t ex ringorm och kvarka är jag noggrann med hygienen, samt att ha rena kläder och skor.

Kontakta mig per e-mail om du vill boka tid för hästmassage eller bara vill veta mer.

Framöver kommer jag också att utbilda mig till hundmassör, men först ska jag fördjupa mig mer inom behandlingsmetoder för hästen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Clinic med Monty Roberts 6 april

Igår fick jag äntligen uppleva legenden Monty Roberts live! År 2013 är tydligen Montys sista år ute i världen, så det gällde ju att passa på. … Läs mer

Hovens vinklar och hälta

Under sommaren 2011 gick jag kursen Hästmassage, Hovspecial/Fölbenskorrigering – Fortbildning hos Axelsons Animal Massage School. Genom att redan tidigt korrigera en felaktig benställning hos ett … Läs mer

SI-leden

Jag har under en längre tid haft problem med delvis inskränkt rörlighet i höft och bäcken. Idag fick jag en diagnos på min SI-led. Både … Läs mer